понедельник, 31 декабря 2012 г.

Мастер-класс для специалистов программы

28-29 грудня 2012 г. в Пущі-Водиці під Києвом (в таборі «Лідер») відбувся розширений майстер-клас регіональних координаторів, тренерів, тьюторів дистанційних курсів та спеціалістів  з моніторингу  програми Intel «Шлях до успіху». Захід проводився у сучасному форматі  проведення зустрічей "BYOD".
Під час заходу координатор програми Ніна Дементієвська разом з учасниками підвели підсумки зробленого і,  врахувавши помилки і  прорахунки, спланували роботу на друге півріччя 2012-2013 навчального року.
Координатор спеціалістів з моніторингу Алла Забарна проаналізувала результати та уроки з моніторингу минулого навчального року, обговорила нові способи проведення моніторингу.
Учасники заходу поділилися не тільки своїми здобутками й успіхами у своїй області, а й обговорили проблеми, які заважають працювати в програмі.
Асистент координатора програми Наталя Гозак ознайомила з основними змінами в конкурсах   цього навчального року та обговорила питання їх популяризації і участі в ній як фасилітаторів, так і спеціалістів програми.
По закінченні заходу спеціалістами програми були розроблені поради для плідної співпраці регіональних координаторів та спеціалістів з моніторингу.
Крім того, учасники мали можливість прийняти участь у діловій і розважальній програмі «Новорічна зустріч» та насолодитися дружньою атмосферою.
  

  

    

Комментариев нет:

Отправить комментарий